93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Inpak service

Particulier verhuizen
Budgettarief
Montagemeubels
Inpak service
Handyman
Piano verhuizen
Zaterdag verhuizen
Home-service
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 28 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Verhuisdozen laten inpakken? Laat onze verhuizers het doen

Alles wat in een verhuisdoos past moet in een verhuisdoos om de verhuizing goed te laten verlopen. Supermove is gespecialiseerd in het inpakken van verhuisdozen. Van boeken tot servies tot speelgoed alles moet zorgvuldig worden ingepakt. Het inpakken van een de dozen is vakwerk, Supermove volstaat in vakwerk.

Voordelen inpakservice

Supermove Verkroost verhuizingen biedt u vele voordelen aan op het gebied van verhuisdozen inpakken ten opzichten van andere verhuisbedrijf of transportbedrijven. Daarnaast zal dit u ook helpen anders te kijken tegen het zelf inpakken van de verhuisdozen. 

Kwaliteit: Supermove is een Erkend verhuizer. Dit houdt in dat u gegarandeerd bent van gediplomeerde verhuizers. Bij het inpakken van dozen komt meer kijken dan u zult verwachten, denk hierbij aan breekbare goederen zoals servies,beelden en vazen. Het gebruik van inpakpapier vergt de nodige kennis. 

Zekerheid: Supermove biedt bij iedere verhuizing een speciale verhuisverzekering aan, waardoor u inboedel is verzekert tot wel €100.000. Ook het inpakken van de dozen is verzekerd op het moment dat Supermove dit doet, mocht u ervoor kiezen zelf te willen inpakken bent u daar niet voor verzekerd. Mocht er overhoop toch iets gebeuren en Supermove heeft de dozen ingepakt bent u er zeker van dat dit wordt opgelost.

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Veiligheid: Alle verhuizers dragen speciale werkkleding en werkschoenen, dit ter herkenning tijdens de verhuizing en voor de veiligheid. Daarnaast is het gehele wagenpark en zijn de verhuismaterialen in de layout van Supermove. De kleinste details zijn van hoogwaardig kwaliteit en zien er uit als zeer professioneel en modern. 

Gemak: Geen omkijken naar het inpakken van uw dozen. U huis wordt volledig van A tot Z verhuist en het enige wat u hoeft te doen is koffie te zetten voor de verhuizers. Dit is ontzorgen in de breedste zin van het woord.

Inpakservice sinds 1900

Supermove is trots op de historie van het bedrijf, de vader van de vader van de vader van directeur Bas Verkroost kon al heel goed inpakken. Het inpakken van goederen wordt al sinds 1900 uitgevoerd, er is gigantisch veel ervaring.

Interesse in het laten inpakken van uw dozen?

Wilt u meer weten over verhuisbedrijf Supermove of over de inpak service van Supermove neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen via +3071-5 414 414. U kunt vragen ook naar ons mailen (info@supermove.nl) of maak gebruik van ons online contactformulier.