93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Montage meubels

Particulier verhuizen
Budgettarief
Montagemeubels
Inpak service
Handyman
Piano verhuizen
Zaterdag verhuizen
Home-service
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 28 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Monteren van uw meubels? Dat kunnen wij als de beste

Tijdens uw verhuizing wilt u niet ook nog eens moeten denken aan het de- en monteren van uw meubelstukken. Uw drie-deurskast of uw tweepersoonsbed gaan niet door uw trappenhuis en moet daarom uit elkaar worden gehaald tijdens de verhuizing. Het in elkaar zetten en uit elkaar halen van meubelstukken is een vak apart. Met een handleiding erbij nieuw in de doos is dit nog te doen, maar tijdens de verhuizing is dit toch totaal anders. Supermove Verkroost is daarom gespecialiseerd in het de- en monteren van uw meubelstukken tijdens de verhuizing.

Kwaliteit demonteren en monteren meubels

Een kast uit elkaar halen lijkt een makkelijk klus, echter de kast dan weer goed in elkaar krijgen is een stuk moeilijker. Door de ervaring en kennis weet iedere handyman van Supermove precies hoe uw meubelstukken het beste uit elkaar gehaald kunnen worden. Na het uit elkaar halen wordt ieder onderdeel gecodeerd en worden alle schroeven en bouten apart bewaard. De onderdelen gaan zorgvuldig de vrachtwagen in en bij het losadres weer de vrachtwagen uit.

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

De handyman zet het meubelstuk uiteindelijk vakkundig in elkaar. U merkt niet dat de kast verhuist is, zo goed zijn de handymannen van Supermove.

Mocht u de keuze maken om zelf uw meubelstukken uit elkaar en in elkaar te zetten dient u rekening te houden dit voor de verhuisdag te doen. Als u dit op de verhuisdag zelf doet dan is de kans groot dat er vertraging wordt opgelopen bij de verhuizing.

De- en monteren sinds 1900

Supermove is trots op de historie van het bedrijf, de vader van de vader van de vader van directeur Bas Verkroost  was al een hele goede handyman. Het de- en monteren van de meubelstukken wordt al sinds 1900 perfect gedaan, en mag dus gerust gesproken worden van ervaring.

Interesse in het de-en monteren van uw meubilair?

Wilt u meer weten over verhuisbedrijf Supermove of over het de- en monteren van meubelstukken? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen via 071-5 414 414. U kunt vragen ook naar ons mailen (info@supermove.nl) of maak gebruik van ons online contactformulier.