93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Verhuisbedrijf Leiden

Particulier verhuizen
Zakelijk verhuizen
Inboedelopslag
Budget
Internationaal
Over ons
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 23 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Verhuizen in de regio Leiden? Supermove Verkroost!

Dan bent u bij Verhuisbedrijf Leiden aan het juiste adres! Wij helpen u met alle soorten verhuizingen: van kantoorpanden inclusief bureau’s tot persoonlijke opslagruimtes. Supermove verkroost verhuizingen Leiden kan u helpen. Wilt u meer weten of een offerte vragen? Dat kan hier.

Waar wij goed in zijn bij Verhuisbedrijf Leiden

Een verhuizing brengt veel zorgen met zich mij hebben wij gemerkt in onze jarenlange ervaring als verhuizers. Ons doel bij Verhuisbedrijf Leiden is dan ook het ontzorgen van de klant! Wij nemen uw zorgen letterlijk uit handen en verhuizen het naar uw nieuwe huis. 

Het verhuizen met Verhuisbedrijf Leiden gaat als volgt: u vraagt hier een online offerte aan en geeft de details aan van de verhuizing. Moeten wij ook uw meubilair demonteren en vervolgens op de nieuwe locatie in elkaar zetten? Dat kan! Na het invullen van de offerte-aanvraag komen wij langs voor een taxatiebezoek om een prijs op te stellen. Dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Op basis van het bezoek stellen wij een offerte op en na het akkoord kunnen wij aan de slag.

Inboedel opslag bij Verkroost verhuizingen

Naast dat wij u graag alle goederen naar uw nieuwe verblijf verhuizen, bieden wij nu ook een oplossing als uw nieuwe woning of bedrijfspand nog niet bewoonbaar is. In Leiden hebben wij een modern bedrijfspand waar uw inboedel bewaard kan worden in onze stalen containers. U kunt zowel particulier als zakelijk gebruik maken van onze opslagservice. Wij zetten een lege container op een van onze vrachtwagens en laden deze vakkundig vol met al uw spullen. Daarna sluiten wij de container en rijden deze terug naar onze loods. Als uw spullen uw nieuwe verblijf in kunnen zetten wij de container weer op onze vrachtwagen en openen deze voor het eerst als we bij uw nieuwe adres zijn. Ons opslagpand is verwarmd en ongediertevrij waardoor uw inboedel hygiënisch en veilig bewaard kan worden. Alles blijft dus in goede staat!

 

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

De kosten die verbonden zijn aan het huren van een opslagcontainer hangt af van een aantal zaken. Wij rekenen alleen de dagen dat u daadwerkelijk gebruik maakt van de opslagruimte en niet maandelijks zoals vaak het geval is. U betaalt dus nooit teveel. De totale prijs hangt af van de hoeveelheid goederen en de grootte ervan. Wilt u grote objecten opslaan, zoals kunst of machines of gaat het enkel om een aantal verhuisdozen? Wij kunnen altijd bij u langskomen om vrijblijvend een offerte op te maken.

Wij gaan altijd voor kwalieit

Bij Verhuisbedrijf Leiden staat (naast de klant) kwaliteit op nummer 1! Wij zijn een erkend verhuisbedrij. Dit certificaat ontvang je alleen als je organisatie een bepaalde kwaliteitsnorm behaald en daar zijn wij bij Verhuisbedrijf Leiden best een beetje trots op.

Onze verhuizers hebben samen tientallen, misschien wel honderden jaren ervaring in het tevreden stellen van klanten. Van particuliere tot zakelijke verhuizingen: de verhuizers van Verhuisbedrijf Leiden staan voor iedereen klaar met een glimlach.

Verhuizen met het Verhuisbedrijf uit Leiden

Geïnteresseerd in het plannen van uw verhuizing met Verhuisbedrijf Leiden? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op door te bellen of te mailen.