93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Verhuislift huren

Goedkoop verhuizen
Zelf verhuizen
Student verhuizer
Verhuislift huren
Grote stukken verhuizen
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 28 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Verhuislift huren? Verkroost heeft de oplossing

Een bank, buffetkast, eetkamertafel of piano passen niet over de trap maar wel door het raam, daarvoor biedt Supermove een verhuislift aan. De verhuislift van Supermove is een automatische lift die goederen makkelijk van de vrachtwagen naar een etage krijgt. De verhuislift kan reiken tot 20 meter. Verhuizingen tot aan de 6e etage worden dus perfect uitgevoerd met de verhuislift van Supermove.  De verhuislift wordt gebruikt voor zowel en verhuizen van goederen vanuit de vrachtwagen naar een etage als het verhuizen van goederen van een etage naar de vrachtwagen. Niet alleen is het gemakkelijker om een verhuislift in te huren het bespaart ook veel tijd en zorgt voor een meer veiligheid.

Kosten inhuren verhuislift

Het huren van een verhuislift is vaak goedkoper dan u verwacht, zeker de manier waarop Supermove dit aanbiedt. Supermove biedt het huren van een verhuislift aan tegen een vast uurtarief. U bent dus niet direct honderden euro’s kwijt, maar bepaalt volledig zelf voor hoelang u de verhuislift inhuurt. Naast het huren van de verhuislift huurt u ook direct een verhuizer. De verhuizer bouwt en bedient de lift tijdens de verhuizing. Het opbouwen van de lift duurt bij Supermove uiterlijk 15 minuten.  De verhuislift van Supermove heeft een draagcapaciteit van maximaal 250 kg, het verhuizen van zware goederen is dus geen probleem.

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Verhuislift sinds 1900

Supermove is trots op de historie van het bedrijf, de vader van de vader van de vader van directeur Bas Verkroost gebruikte al een verhuislift. verhuizen naar een etage wordt al sinds 1900 gedaan, er mag dus gerust gesproken worden van ervaring.

Interesse in een verhuislift huren?

Enthousiast geworden over het budgettarief van Supermove? Of wilt u graag nog meer informatie dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via de telefoon 071-5 414 414, via ons e-mail adres info@supermove.nl of direct via onze contactpagina. Vraag ook direct naar de mogelijkheden met het gebruik van de verhuislift tijdens een verhuizing.