93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Zelf verhuizen

Goedkoop verhuizen
Zelf verhuizen
Student verhuizer
Verhuislift huren
Grote stukken verhuizen
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 28 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

U wilt zelf gaan verhuizen? Lees eerst de tips!

U bent aan het uitzoeken hoe u het beste kunt verhuizen, de vraag is dus ga ik zelf verhuizen of schakel ik een verhuisbedrijf in. Het verschil tussen zelf verhuizen en laten verhuizen is heel groot. Supermove is ervan overtuigd dat zij de perfecte oplossing hebben voor het dilemma zelf verhuizen of laten verhuizen. Supermove biedt u namelijk een budgettarief aan waarmee deels zelf verhuist en deels laat verhuizen. het wordt hierdoor verhuizen met hulp van een verhuizer. Bij Supermove  huurt u een verhuisploeg in die bestaat uit een vrachtwagen en verhuizers, bij deze verhuisploeg zijn verhuismaterialen inbegrepen(excl. verhuisdozen). Deze verhuisploeg werkt op basis van een uren tarief. Dit betekent dat u zelf bepaalt wat u inhuurt en voor hoelang. Wilt u bijvoorbeeld alleen de grote stukken laten verhuizen of alleen de piano kan dit ook.

Kwaliteit Supermove zelf verhuizen of laten verhuizen

Supermove is met trots een erkend verhuisbedrijf. Naast het scherpe tarief bent u toch verzekert van kwaliteit. Ook is het mogelijk een verhuisverzekering af te sluiten voor uw verhuizing. De verhuizers van Supermove is gediplomeerd. Supermove bestaat sinds 1900 en weet uit ervaring u een perfecte verhuisservice te leveren waardoor u niet meer kiest voor zelf verhuizen maar voor verhuizen met hulp van Supermove.

Reserveer direct uw
budget verhuizing!

Budgetverhuizing reserveren

Voordelen verhuizen met hulp i.p.v. zelf verhuizen

1)Goedkoopste manier van een verhuisbedrijf inhuren.

2)Door het uurtarief betaalt u alleen voor het gene wat daadwerkelijk word gebruikt. Hiermee wordt bedoelt dat u niet 1 vast tarief betaalt zoals bij een offerte, in een offerte zitten verkoopkosten en foutmarges berekend. Bij dit uurtarief niet waardoor u altijd goedkoop verhuist.

3)Zekerheid van een Erkend verhuisbedrijf

4)U ontlast uw vrienden of familie tijdens de verhuizing.

5)Mogelijkheid tot het verzekeren van de verhuizing.

6)U betaalt pas achteraf op de verhuisdag zelf.

Interesse om samen met Supermove u inboedel te verhuizen?

Enthousiast geworden ná het lezen van de optie met hulp verhuizen? Of wilt u graag nog meer informatie dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via de telefoon 071-5 414 414, via ons e-mail adres info@supermove.nl of direct via onze contactpagina.