93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Archiefopslag

Inboedelopslag
Langdurige opslag
Archiefopslag
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 28 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Archiefopslag nodig? Verkroost heeft hier ervaring mee

Supermove biedt u de oplossing voor het beheren en opslaan van uw archiefopslag. Documenten, contracten en dossiers nemen enorm veel kostbare ruimte in bij u op kantoor. Supermove is het bedrijf dat u volledig kan ontzorgen op het gebied van archiefopslag.

Lees hieronder alle diensten die Supermove u aanbiedt op het gebied van archief:

Archief beheren

Uw archief wordt veilig bewaard in de opslagloods van Supermove. Alles word gecodeerd en bijgehouden in een speciaal digitaal systeem. Mocht het dus zijn dat een maar een aantal dossiers uit de opslag wilt dan is dit mogelijk. Wij denken altijd met u mee en zullen altijd tot de beste oplossing komen.

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Archief inpakken

Bij het inpakken van uw archiefkamer is zorgvuldigheid belangrijk. Supermove neemt de tijd om alles te sorteren en zorgvuldig in te pakken, zodat dit kan worden opgeslagen.

Archief digitaliseren

De tijden veranderen en dit is zeker te zien bij het gebruik van hardcopy documenten. Het digitaliseren van uw documenten wordt een steeds belangrijker deel in het archiefbeheer. Supermove heeft een samenwerking met een bedrijf die perfect en zeer goedkoop uw documenten digitaliseert.

Archiefopslag sinds 1900

Supermove is trots op de historie van het bedrijf, de vader van de vader van de vader van directeur Bas Verkroost bood al archiefopslag aan. Het opslaan van documenten wordt al sinds 1900 gedaan, er mag dus gerust gesproken worden van ervaring.

Heeft u interesse in archiefopslag?

Dan bent u bij Supermove aan het juiste adres. Waarom archiefopslag niet direct koppelen aan onze voordelige kantoorverhuizing? Alles is mogelijk bij Supermove! Als u meer informatie wilt ontvangen over het opslaan van uw boedel kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via de telefoon 071-5 414 414, via ons e-mail adres info@supermove.nl of direct via onze contactpagina