93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Bedrijfsverhuizing

Zakelijke verhuizen
Kantoorverhuizing
Bedrijfsverhuizing
Projectverhuizing
Schoolverhuizing
Zorgverhuizing
Facilitaire diensten
Cable management
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 28 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Opzoek naar een verhuisbedrijf dat zakelijk verhuist? Verkroost is de partij

Het belangrijkste van een bedrijfsverhuizing is dat het bedrijf dat verhuist wordt zo min mogelijk productieverlies leidt aan de verhuizing. Supermove is het verhuisbedrijf dat tijdens de verhuizing altijd rekening houdt met de werkzaamheden van het bedrijf dat verhuist wordt.

Een inboedel van een huis verhuizen vraagt om een totaal andere aanpak dan het verhuizen van een fabriek, school of kantoorpand. Supermove is gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen en weet als geen ander een verhuizing super uit te voeren. Door het ervaren verhuisteam van Supermove is geen bedrijfsverhuizing te moeilijk of te groot. 

Supermove voert de volgende bedrijfsverhuizingen uit: 

Kantoorverhuizing,
Zorgverhuizing
Bibliotheekverhuizing
Museumverhuizing, 
Fabrieksverhuizing
projectverhuizing
ICT-verhuizing, 
Ziekenhuisverhuizing, 
laboratoriumverhuizing en 
Magazijnverhuizing

Verhuisproces bedrijfsverhuizing

Iedere bedrijfsverhuizing is uniek, of het nu om een klein kantoor gaat of een volledige magazijn of een hele basisschool elke verhuizing heeft een andere aanpak nodig. Supermove heeft de kennis om iedere 

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

bedrijfsverhuizing goed uit te voeren, en zal dit samen met u zo goed mogelijk doen. Met name het contact in de voorbereiding is noodzakelijk voor een succesvolle verhuizing. Supermove werkt daarom met een vaste projectleider.

Iedere bedrijfsverhuizing krijgt een vaste projectleider die zowel het aanspreek punt naar de verhuizers op de verhuisdag is als het aanspreek punt naar de klant toe. 

Bedrijfsverhuizingen sinds 1900

Supermove is trots op de historie van het bedrijf, de vader van de vader van de vader van directeur Bas Verkroost was al een topper op het gebied van bedrijfsverhuizingen. Het verhuizen van  het inventaris van een bedrijf wordt al sinds 1900 gedaan, er mag dus gerust gesproken worden van ervaring.

Interesse in bedrijfsverhuizing?

Supermove zorgt voor een bedrijfsverhuizing die op rolletjes loopt. Duidelijke afspraken, een goede voorbereiding en een stukje extra service zorgen ervoor dat uw bedrijfscontinuïteit zo kort mogelijk onderbroken wordt.

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 071 – 5 414 414, via e-mail (info@supermove.nl) of u kunt ons contactformulier invullen. Wij zorgen dat u zo spoedig mogelijk te woord wordt gestaan door onze professionele medewerkers.