93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Cable management

Zakelijke verhuizen
Kantoorverhuizing
Bedrijfsverhuizing
Projectverhuizing
Schoolverhuizing
Zorgverhuizing
Facilitaire diensten
Cable management
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 28 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Cable management nodig? Verkroost helpt u hiermee

Supermove biedt de dienst cable management aan om de productiviteit te verhogen. Een werkplek dat een chaos van kabels en snoeren is heeft een zeer negatief effect op de productiviteit van een medewerker. Het wegwerken van de kabels en snoeren lijkt gemakkelijk te zijn, maar vraagt om kennis, kunde en het juiste materiaal. Supermove beschikt over alledrie deze punten.

Kwaliteit cable management Supermove

Alle cable management medewerkers van Supermove hebben de kennis van een zogeheten ICT-verhuizer. Door gebruikt te maken van de beste materialen zorgt Supermover ervoor dat een rommelige werkplek een zeer werkzame nette werkplek wordt. Van klitterband tot snoerklemmen tot Monitor-houders Supermove gebruikt de nieuwste en beste materialen om uw werkplek tot een top werkplek te maken. Het uiteindelijke resultaat is niet alleen een nette werkplek, het verhoogt de productiviteit. Een eenmalige investering in cable management zorgt op langer termijn voor een hogere productiviteit van de medewerkers.

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

ICT verhuizing

Tijdens het verhuizen van bedrijfspanden, fabrieken en instellingen zijn o.a. pc’s, servers, printers etc. een zeer essentieel onderdeel binnen het gehele verhuisproces. Over het algemeen wordt de gehele verhuisplanning afgestemd op de verhuizing van de betreffende ICT onderdelen.

Het komt regelmatig voor dat er bij onze opdrachtgevers niet voldoende vakkundig en opgeleid personeel beschikbaar is om de pc’s, telefonie en servers af te koppelen, te verpakken en op de nieuwe locatie weer correct aan te sluiten. De vaste systeembeheerders binnen uw organisatie hebben het immers druk genoeg tijdens de verhuizing.

Interesse in cable management en ICT-service?

Supermove zorgt voor een werkzame werkplek. Duidelijke afspraken, een goede voorbereiding en een stukje extra service zorgen ervoor dat uw bedrijfscontinuïteit zo kort mogelijk onderbroken wordt.  Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 071 – 5 414 414, via e-mail (info@supermove.nl) of u kunt ons contactformulier invullen. Wij zorgen dat u zo spoedig mogelijk te woord wordt gestaan door onze professionele medewerkers.