93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Facilitaire diensten

Zakelijke verhuizen
Kantoorverhuizing
Bedrijfsverhuizing
Projectverhuizing
Schoolverhuizing
Zorgverhuizing
Facilitaire diensten
Cable management
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 28 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Facilitaire diensten? Verkroost pakt dit op de juiste manier aan

Bij het verhuizen van een kantoorpand, fabriek of school komt uiteraard veel meer kijken dan alleen de verhuizing zelf. Voor Supermove is het verhuizen van zulke grote project dagelijks werk, het is dan ook begrijpelijk dat Supermove de ervaring en kennis heeft om niet alleen de verhuizing zelf perfect uit te voeren maar ook alles wat er daarnaast bij komt kijken.

Overzicht facilitaire diensten

  • Schoonmaakservice

Het schoon opleveren van een bedrijfspand of het terugbrengen in de staat waarin het bedrijfspand is

 verhuurd dit zijn beide goede voorbeelden van schoonmaak-projecten. Supermove weet als geen ander efficiënt een bedrijfspand schoon te maken. Het is ook mogelijk dat oud meubilair wordt afgevoerd door Supermove.

  • Vloerbewerking

Supermove legt uw vloer graag in uw nieuwe bedrijfspand of kantoor. Daarnaast breekt Supermove ook vloeren af en voert deze af naar een afvalverwerkingsbedrijf.

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen
  • Projectmanagement

Het voorbereiden en het goed in bannen leiden van een projectverhuizing is een enorme klus. Zonder ervaring is dit haast niet te doen. Supermove biedt u daarom naast de verhuizing een projectmanager die precies weet alles in de juiste banen te leiden.

Het monteren en demonteren van meubelstukken. Denk hierbij aan kasten, stoelen, bureau’s, whiteboards enzovoort. Supermove heeft speciale handymannen in dienst die gespecialiseerd zijn in allerlei montage klussen omtrent uw verhuizing.

Facilitaire dienst sinds 1900

Supermove is trots op de historie van het bedrijf, de vader van de vader van de vader van directeur Bas Verkroost was al gespecialiseerd in facilitaire diensten. Meer doen dan alleen de verhuizing wordt al sinds 1900 gedaan, er mag dus gerust gesproken worden van ervaring.

Interesse in facilitaire dienst?

Supermove zorgt voor een verhuizing die op rolletjes loopt. Duidelijke afspraken, een goede voorbereiding en een stukje extra service zorgen ervoor dat uw bedrijfscontinuïteit zo kort mogelijk onderbroken wordt. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 071 – 5 414 414, via e-mail (info@supermove.nl) of u kunt ons contactformulier invullen. Wij zorgen dat u zo spoedig mogelijk te woord wordt gestaan door onze professionele medewerkers.