93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Goedkoop verhuizen

Goedkoop verhuizen
Zelf verhuizen
Student verhuizer
Verhuislift huren
Grote stukken verhuizen
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 28 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Goedkoop verhuizen? Dit kan ook bij Verkroost verhuizingen

U bent aan het zoeken naar wat de beste manier voor u is om te verhuizen, en dan wilt u zoals zovele het liefst goedkoop verhuizen. De prijs is belangrijk, maar daar in tegen moet de kwaliteit ook niet vergeten worden. Er is veel verschil in kwaliteit binnen de verhuisbranche. Supermove is ervan overtuigd dat zij u de perfecte combinatie van tarief en kwaliteit kunnen aanbieden met het zogeheten budgettarief van Supermove.

De gehele verhuizing wordt op basis van een uurtarief uitgevoerd. U huurt een verhuisploeg in die bestaat uit een vrachtwagen en verhuizers, bij deze verhuisploeg zijn verhuismaterialen inbegrepen(excl. verhuisdozen). Kwaliteit goedkoop verhuizen.

Kwaliteit goedkoop verhuizen

Verhuisbedrijf Supermove is een Erkend verhuizer. De organisatie Erkende verhuizers is een landelijk organisatie die de kwaliteit van verhuisbedrijven waarborgt. In Nederland zijn er zo’n 800 verhuisbedrijven waarvan er zo’n 300  erkend verhuizer zijn. Om een erkend verhuisbedrijf te worden moet een verhuisbedrijf aan veel eisen voldoen. Supermove is een erkend verhuisbedrijf en dit garandeert u dan ook van kwaliteit. Alle verhuizers bij Supermove zijn gediplomeerd. Supermove kan met trots zeggen dat zij door het budgettarief het goedkoopste Erkend verhuisbedrijf van Nederland zijn.

Reserveer direct uw
budget verhuizing!

Budgetverhuizing reserveren

Voordelen goedkoop verhuizen

1) Goedkoopste manier van verhuizen.

2) Door het uurtarief betaalt u alleen voor het gene wat daadwerkelijk word gebruikt. Hiermee wordt bedoelt dat u niet 1 vast tarief betaalt zoals bij een offerte, in een offerte zitten verkoopkosten en foutmarges berekend. Bij dit uurtarief niet waardoor u altijd goedkoop verhuist.

3) Supermove is een Erkend verhuisbedrijf.

4) Geen tijd kwijt aan taxatiebezoeken, u kunt direct de verhuizing bestellen.

5) Het planningstraject gaat veel sneller, u kunt namelijk al binnen een week verhuizen

6) Door hulp van familie of vrienden wordt u verhuizing goedkoper. Hoe meer hulp hoe minder uren uur de verhuizers hoeft in te huren hoe goedkoper de verhuizing.

7) Mogelijkheid tot het verzekeren van de verhuizing.

8) U betaalt pas achteraf op de verhuisdag zelf.

Voorwaarden goedkoop verhuizen

Het verhuizen van uw inboedel door middel van het budgettarief zorgt voor veel voordelen. Om het voor transparant te houden gaat het urentarief pas in op het moment dat de verhuizers bij het laadadres aankomen. Het uurtarief loopt door tot de verhuizers klaar zijn bij het losadres met de verhuizing. Het aantal gewerkte uren maal het uurtarief plus het starttarief is het totaalbedrag. Het starttarief is voor het aan en afrijden van de verhuisploeg van zaak naar klant en vervolgens van klant naar zaak. 

Interesse in goedkoop verhuizen?

Na het lezen en het zien van de tarieven enthousiast geworden? Of wilt u graag nog meer informatie dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via de telefoon +31(0) 71 54 14 414, via ons e-mail adres info@supermove.nl of direct via onze contactpagina.