93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Grote stukken verhuizen

Goedkoop verhuizen
Zelf verhuizen
Student verhuizer
Verhuislift huren
Grote stukken verhuizen
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 28 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Grote stukken verhuizen? Dit kan uiteraard ook bij Verkroost verhuizingen

Het laten verhuizen van uw gehele inboedel te duur, verhuis dan alleen de grote stukken. Supermove heeft een speciaal budgettarief waardoor grote stukken inhuurt en voor hoelang u deze verhuisploeg inhuurt. U kunt op de verhuisdag zelf nog bepalen welke stukken er wel en welke stukken er niet meeverhuist dienen te worden.

Wasmachine verhuizen:

Een zeer grote vochtige wasmachine die heel zwaar is zorgt altijd voor veel gedoe tijdens de verhuizing. Een wasmachine weegt gemiddeld zo’n 50kg en heeft de volume van 0,8m3.  Voor het verhuizen van een wasmachine zijn zeker 2 verhuizers nodig.

Droger verhuizen:

Een droger is altijd moeilijk te verhuizen. Het is iets lichter dan een wasmachine maar het volume maakt het alsnog moeilijk. Vaak staat de droger op een etage, dus moet de droger over de trap worden verhuist. Het verhuizen van een droger over de trap is zeer lastig, zorg dus altijd dat u eerst nadenkt voordat u iets doet.

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Hoekbank verhuizen:

Het verhuizen van een grote leren of stoffen bank is gemakkelijk uit te voeren als er voldoende ruimte is om de bank te kunnen verhuizen. Vaak blijkt echter dat de gang en het huis te klein zijn om de bank zorgvuldig te verhuizen. Om dit toch goed te laten verlopen dient de hoekbank goed in te worden gepakt en professioneel te worden verhuist.

 

Tafel of bureau verhuizen:

Een grote houten of glazen eetkamertafel is moeilijk te verhuizen. Allereerst kijken of de poten simpel gedemonteerd kunnen worden. Vervolgens tilt u de ingepakte tafel voorzichtig naar de vrachtwagen.

wandmeubel/ tv kast verhuizen:

Bij het verhuizen van uw tv kast is het belangrijk dat er rekening wordt gehouden met alle deurtjes en laatjes. Op het moment dat deze niet goed dichtzitten of dicht zijn gemaakt kunnen tijden afbreken of open slaan tijdens het verhuizen.

Koelkast verhuizen:

Wanneer de koelkast wordt verhuist is het belangrijk dat de stekker aan de koelkast is vast gemaakt zodat dat de verhuizer hier niet over kunnen struikelen.

Bed verhuizen:

Om een bed te willen verhuizen dient u deze altijd eerst te demonteren. Op het moment dat u dit niet doet kan het bed doorzakken of doorbuigen. Codeer alles goed wat u uit elkaar haalt.

Grote stukken verhuizen sinds 1900

Supermove is trots op de historie van het bedrijf, de vader van de vader van de vader van directeur Bas Verkroost verhuisde al grote stukken. Het verhuizen van grote stukken wordt al sinds 1900 gedaan, er mag dus gerust gesproken worden van ervaring.

Interesse in het verhuizen van grote stukken?

Enthousiast geworden over het budgettarief van Supermove? Of wilt u graag nog meer informatie dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via de telefoon 071-5 414 414, via ons e-mail adres info@supermove.nl of direct via onze contactpagina.