93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Handyman

Particulier verhuizen
Budgettarief
Montagemeubels
Inpak service
Handyman
Piano verhuizen
Zaterdag verhuizen
Home-service
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 28 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Handyman nodig? Verkroost heeft de specialist

De dienstverlening van Supermove Verkroost gaat verder dan alleen het verhuizen van uw inboedel, naast de verhuizing biedt Supermove ook een handyman aan. Het verhuizen van uw inboedel van het ene huis naar het andere huis is uiteraard het de grootste uitdaging, maar daarnaast zijn er nog allerlei klussen die vaak moeten gebeuren voordat het huis kan worden opgeleverd of voordat de verhuizing pas kan beginnen.

Denk hierbij aan de volgende klussen:

- Het ophangen van schilderijen
- Het ophangen van lampen of ander verlichting installeren
- Het dicht plamuren van gaatjes in de muur
- Het schoonmaken van uw woning
- Het leggen van een laminaatvloer
- Het installeren van audio apparatuur
- Het installeren van uw televisie
- Het demonteren en monteren van meubelstukken
- Het aansluiten van een wasmachine
- Het aansluiten van een droger
- Het verwijderen van schroeven of spijkers uit de muur

Dit is een gigantische lijst aan taken, en er zijn nog veel meer taken die de handyman zou tukken uitvoeren, zoals de naam “handyman” al zegt is deze heel handig en kan alles rondom uw verhuizing oplossen.

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Kwaliteit Handyman

Supermove heeft een aantal vaste handymannen in dienst die dagelijks klussen uitvoeren rondom verhuizingen van Supermove. De handymannen van Supermove hebben een speciale opleiding gevolgd of hebben de ervaring uit het klus vak. U bent er dus zeker van dat wanneer u een handyman van Supermove inhuurt u kiest voor zekerheid en gemak.

De handyman neemt u niet alleen de zorg uit handen van de meest uiteenlopende klussen, de handyman is iemand die kennis en ervaring heeft om de klussen snel en goed uit te voeren. U kunt er dus op vertrouwen dat onze handyman de oplossing is voor uw problemen rondom de verhuizing.

Handyman sinds 1900

Supermove is trots op de historie van het bedrijf, de vader van de vader van de vader van directeur Bas Verkroost  was al een hele handyman. Het klussen rondom de verhuizing wordt al sinds 1900 perfect uitgevoerd, er mag dus gerust gesproken worden van ervaring.

Interesse in de handyman van Supermove?

Wilt u meer weten over verhuisbedrijf Supermove of over de handymannen van Supermove Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen via 071-5 414 414. U kunt vragen ook naar ons mailen (info@supermove.nl) of maak gebruik van ons online contactformulier.