93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Inboedelopslag

Inboedelopslag
Langdurige opslag
Archiefopslag
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 28 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Ruimte nodig? Verkroost biedt u de faciliteiten voor uw ruimte tekort

Supermove beschikt over eigen opslagcontainers en een veilige opslagloods. In onze opslagloods is een goede klimaatregeling aanwezig. Piano, hoekbank, buffetkast of salontafel al uw spullen staan dus netjes droog in de opslagloods van Supermove.

De tijdelijke opslag van uw meubilair is vaak erg handig als u tijdens uw verhuizing tijdelijk even een ander onderkomen heeft waar uw eigen inboedel niet in past. Het tijdelijk opslaan van uw inboedel hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Supermove hanteert zeer voordelige tarieven.

Bij Supermove betaalt u nooit meer dan dat u daadwerkelijk gebruikt. Hiermee wordt bedoelt dat u per dag de opslagcontainer betaalt, en dus niet per week of per maand. Het is  dagelijks opzegbaar.

Opslag van uw inboedel: Zowel voor zakelijk als particulier

Supermove maakt een duidelijk verschil tussen het opslaan van een inboedel van particulieren en zakelijke cliënten. Beide hebben namelijk specifieke behoeften ten behoeve van de opslag van de inventaris. De opslag van zakelijke boedel is netjes onderverdeeld in archiefopslag, meubel- en goederenopslag. Bij het tijdelijk opslaan van particuliere boedel houden wij ook rekening met Self-Storage. Dit betekent dat u zelf ook uw inboedel bij ons kunt plaatsen.

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Inboedel opslag sinds 1900

Supermove is trots op de historie van het bedrijf, de vader van de vader van de vader van directeur Bas Verkroost bood al de mogelijkheden aan uw inboedel op te slaan. Inboedelopslag wordt al sinds 1900 gedaan, er mag dus gerust gesproken worden van ervaring.

Heeft u interesse in tijdelijke opslag van uw zakelijke of particuliere inboedel?

Dan bent u bij Supermove aan het juiste adres. Waarom de tijdelijke opslag niet direct koppelen aan onze voordelige kantoorverhuizing of particuliere verhuizing? Alles is mogelijk bij Supermove! Als u meer informatie wilt ontvangen over het tijdelijk opslaan van uw boedel kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via de telefoon 071-5 414 414, via ons e-mail adres info@supermove.nl of direct via onze contactpagina