93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Kantoorverhuizing

Zakelijke verhuizen
Kantoorverhuizing
Bedrijfsverhuizing
Projectverhuizing
Schoolverhuizing
Zorgverhuizing
Facilitaire diensten
Cable management
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 28 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Uw gehele kantoor verhuizen? Verkroost heeft de ervaring

Een kantoorverhuizing is meestal een stressvolle zaak. U bent druk bezig met uw bedrijfsvoering en het garanderen van continuïteit naar uw klanten én medewerkers. Supermove kan alle logistieke problemen rondom uw kantoorverhuizing uit handen nemen, zodat u met zo min mogelijk stress door kan gaan waar u het beste in bent: Ondernemen!

Een kantoorverhuizing vergt een goede voorbereiding

Om uw kantoorverhuizing tot een succes te maken bereiden wij ons grondig voor. Wij doen een intake bij u op locatie. Hierin bespreken wij alle facetten omtrent uw kantoorverhuizing en maken een duidelijke inventarisatie. Ook zijn er belangrijke beslissingen te nemen tijdens de voorbereiding.

Pakt u alles zelf in, of doen wij dat? Heeft u een plattegrond van de nieuwe locatie zodat wij kunnen bepalen waar alle boedel terecht moet komen? Allemaal zaken die wij samen u op een gestructureerde wijze doornemen zodat uw kantoorverhuizing soepel verloopt!

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Een kantoorverhuizing met nét dat beetje meer door Supermove

Supermove stelt zich zeer flexibel op voor en tijdens uw kantoorverhuizing. Heeft u tijdelijke opslag nodig? Geen probleem! Wij regelen het voor u. Heeft u oud meubilair? Wij zorgen voor de afvoer en afhandeling van uw oude kantoorinventaris. Heeft u een opleverschoonmaak nodig in uw oude pand, of een schoonmaak in uw nieuwe vestiging? Ook dat regelen wij graag voor u. Dat is nou nét dat beetje meer dat Supermove biedt!

Kantoorverhuizingen sinds 1900

Supermove is trots op de historie van het bedrijf, de vader van de vader van de vader van directeur Bas Verkroost was al een topper op het gebied van kantoorverhuizingen. Het verhuizen van kantoor inventarissen wordt al sinds 1900 gedaan, er mag dus gerust gesproken worden van ervaring.

Interesse in het uitbesteden van uw kantoorverhuizing?

Supermove zorgt voor een kantoorverhuizing die op rolletjes loopt. Duidelijke afspraken, een goede voorbereiding en een stukje extra service zorgen ervoor dat uw bedrijfscontinuïteit zo kort mogelijk onderbroken wordt. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 071–5414414, via e-mail (info@supermove.nl) of u kunt ons contactformulier invullen. Wij zorgen dat u zo spoedig mogelijk te woord wordt gestaan door onze professionele medewerkers.