93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Langdurige opslag

Inboedelopslag
Langdurige opslag
Archiefopslag
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 28 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Langdurige opslag nodig? Verkroost kan u voordelig helpen hiermee

U goederen voor een langere periode opslaan en kiezen voor de dienst langdurige opslag van Supermove. Dit kan komen omdat bijvoorbeeld uw nieuwbouw woning nog niet klaar is en u uw oude woning al wel heeft verkocht. Of u gaat voor een langere periode naar het buitenland.

Er zijn verschillende redenen om ervoor te kiezen uw inboedel voor een langere periode op te slaan. Mocht dit bij u het geval zijn dat bent u bij Supermove aan het juiste adres.

Supermove biedt u een zeer beveiligde opslagloods met eigen opslagcontainers. De opslagcontainers zijn van hoogwaardig materiaal. De opslagloods van Supermove Verkroost verhuizingen is een speciaal systeem die het klimaat beheerst. Eetkamertafel, piano, bank of tapijt al uw spullen staan dus beveiligd en droog in de opslagloods van Supermove. Daarnaast is de loods voorzien van de modernste technieken die ervoor zorgen dat uw goederen ook voor een langere periode veilig zijn bij Supermove. 

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Langdurige opslag: zakelijk als particulier

Er wordt altijd rekening gehouden met het type opslag, zo wordt er onderscheid gemaakt tussen zakelijk en particulier. Beide hebben namelijk specifieke eisen aan de goederen die opgeslagen dienen te worden. Zakelijke inventaris is geordend onderverdeeld in archiefopslag, meubel- en goederenopslag. Een particuliere inboedel is daar in tegen divers.  Supermove zorgt er dus voor wat voor een inboedel u ook heeft het goed wordt opgeslagen.

Langdurige opslag sinds 1900

Supermove is trots op de historie van het bedrijf, de vader van de vader van de vader van directeur Bas Verkroost bood al de mogelijkheden aan uw goederen voor een langere periode op te slaan. langdurige opslag wordt al sinds 1900 gedaan, er mag dus gerust gesproken worden van ervaring.

Heeft u interesse in langdurige opslag?

Dan bent u bij Supermove aan het juiste adres. Waarom de langdurige opslag niet direct koppelen aan onze voordelige kantoorverhuizing of particuliere verhuizing? Alles is mogelijk bij Supermove! Als u meer informatie wilt ontvangen over het langdurige opslaan van uw boedel kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via de telefoon 071-5 414 414, via ons e-mail adres info@supermove.nl of direct via onze contactpagina