93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Over ons

Particulier verhuizen
Zakelijk verhuizen
Inboedelopslag
Budget
Internationaal
Over ons
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 23 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Supermove Verkroost verhuizingen

Supermove Verkroost Verhuizingen  is een toonaangevende speler op het gebied van nationale verhuizingen, internationale verhuizingen, inboedel –en archiefopslag en facilitaire diensten. Al vanaf de beginjaren heeft onze organisatie gekozen voor service, kwaliteit en flexibiliteit als onderscheidend vermogen.

Organisatie

Onze organisatie wordt gevormd door onze verhuizers, voormannen, administratie, planning en management.

Het belangrijkste zijn onze medewerkers. We zijn een lerende organisatie die de medewerkers in staat stelt de dienstverlening aan te passen aan de continu veranderende omgeving door scholing, ontwikkeling en eigen initiatief te stimuleren. We zijn sociaal betrokken en geven de medewerkers veel verantwoordelijkheid.

Onze organisatie is Erkend Verhuizer, lid van Transport en Logistiek Nederland en aangesloten bij de Europese Verhuisorganisatie Fedemac.

 

Historie

Vijf generaties Verkroost. Sinds 1900 leveren wij maatwerk als professioneel Erkend Verhuisbedrijf. Door enthousiasme en de juiste motivatie hebben onze klanten al meer dan 100 jaar vertrouwen in onze werkwijze. Door de grote diversiteit van alle soorten verhuisopdrachten in de afgelopen eeuw, zoals het verhuizen van

Verhuis historie Supermove

 collecties van het Natuurhistorisch museum in Leiden, het Provinciehuis van Noord Holland waarbij 1200 werkplekken binnen 1 week werden verhuisd maar ook kostbare particuliere inboedels welke met grote precisie naar Zuid Frankrijk zijn verhuisd. Ook op internationaal gebied hebben wij onze sporen verdient door het verhuizen van inboedels en auto’s  van 6 gezinnen naar Bulawayo, Afrika, die daar voor ontwikkelingswerk voor 5 jaar werden uitgezonden. Deze kennis en ervaring dragen wij dagelijks over op onze medewerkers om de verhuizingen tot in de puntjes uit te voeren. Van paard en wagen in 1900, de T-Ford in 1928, de dumpwagen 1947, het moderne buschassis in 1970 naar de multifunctionele luchtgeveerde verhuiswagens van 2015 is het bedrijf thans uitgegroeid tot een all-round verhuisorganisatie die van Katwijk tot Kuala Lumpur de verhuizingen op een perfecte wijze uitvoeren. De vijfde generatie is door nog meer ervaringen en hogere opleidingen nog beter toegespitst om onze klanten voor de komende decennia met de meeste toewijding, op zeer prettige en kwalitatief hoogstaande wijze alle soorten van verhuizingen te realiseren.

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

MVO

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een belangrijk aspect. Wij hebben in de vele jaren ervaring opgedaan in het bewust bezig zijn met mens en milieu. Op het gebied van duurzaamheid hebben wij een voorbeeldfunctie binnen het bedrijf als voorbeeld recycling van onze verpakkingsmaterialen. De verhuisdozen worden vooraf bij onze klanten geleverd en na de verhuizing weer opgehaald, gesorteerd en wederom tot 5 maal opgehaald/geleverd en gebruikt. Dit levert een milieu-besparing op van ca. 25.000 verhuisdozen per jaar en u begrijpt ook een kostenbesparing voor de onderneming. De dozen die afgekeurd zijn, worden opgehaald en gebruikt doororganisaties voor minderbedeelde in Polen, Roemenië, Hongarije, etc.

Ook ons wagenpark wordt aangepast op de strenge milieunorm Euro 6. Maart 2015 wordt er weer een gloednieuwe verhuiswagen met Euro 6 toegevoegd. Tevens bieden wij onze klanten de mogelijkheid om CO2-neutraal te verhuizen via de Organisatie van Erkende Verhuizers.

Voor onze medewerkers worden volgens een persoonlijk-opleidings-plan (POP) invulling gegeven aan het bijscholen en het up to date houden van kennis, doorgroeimogelijkheden en skills. Ook houden wij frequent bijeenkomsten om bijvoorbeeld de sociale aspecten binnen de onderneming onder de loep te nemen