93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Particulier verhuizen

Particulier verhuizen
Budgettarief
Montagemeubels
Inpak service
Handyman
Piano verhuizen
Zaterdag verhuizen
Home-service
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 28 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Verhuizen naar een nieuwe woning? Verkroost zorgt voor een zorgeloze verhuizing

Supermove Verkroost verhuizingen is het verhuisbedrijf dat al sinds 1900 gespecialiseerd is in particulier verhuizen. Verhuizen is niet zomaar het tillen van goederen naar een andere plek, nee het is vakwerk. Supermove Verkroost verhuizingen volstaat dit vak als geen ander. Door de combinatie van ervaring en kunde weet Supermove ervoor te zorgen dat het verhuizen van uw inboedel perfect verloopt. Als ervoor kiest om particulier verhuist te worden door Supermove dan bent u gegarandeerd van een zorgeloze verhuizing.

Mogelijkheden particulier verhuizen

Supermove is meer dan alleen een verhuisbedrijf. Het personeelsbestand is dusdanig divers dat werkzaamheden die rondom de particulier verhuizing plaats vinden ook super worden uitgevoerd. Denk hierbij aan: De- en monteren van meubelstukkenInpakserviceHandymanPaino/vleugel verhuizen en Home service. U bepaalt volledig zelf wat u allemaal uit handen wilt geven tijdens en rondom uw verhuizing.

Waarom  particulier verhuizen met Verhuisbedrijf Supermove Verkroost

Supermove Verkroost verhuizingen biedt u vele voordelen ten opzichten van andere verhuisbedrijf of transportbedrijven op het gebied van particulier verhuizen. Daarnaast zullen deze voordelen u ook een ander beeld geven over zelf-verhuizen. Kwaliteit: Supermove is een Erkend verhuizer. Dit betekent dat u gegarandeerd bent van kwalitatieve verhuizers. Om een Erkend verhuizer te worden en te blijven moet een verhuisbedrijf aan zeer veel eisen voldoen. Bij dit soort eisen moet u denken aan service, klantvriendelijkheid, processen, administratie, opleidingsniveau enzovoort. één van de eisen is dat elke verhuizer een speciaal verhuisdiploma moet hebben. Zekerheid: Bij iedere verhuizing die Supermove uitvoert wordt een verhuisverzekering afgesloten waardoor u inboedel is verzekert tot €100.000. U heeft dus altijd de zekerheid dat mocht er onverhoopt iets niet goed gaan tijdens de verhuizing, u altijd de mogelijkheid heeft om terug te vallen op een goede verzekering. Veiligheid: Alle verhuizers dragen speciale werkkleding en werkschoenen, dit ter herkenning tijdens de verhuizing en voor de 

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

veiligheid. Daarnaast is het gehele wagenpark en zijn de verhuismaterialen in de layout van Supermove. De kleinste details zijn van hoogwaardig kwaliteit en zien er uit als zeer professioneel en modern. ErvaringSinds 1900 verhuist Supermove al dagelijks, u kunt er dus vanuit gaan dan Supermove een ervaren verhuizer is.

Goedkoop verhuizen?

Denkt u dat verhuizen direct heel veel geld gaat kosten? dit is bij Supermove niet het geval. De budgetvariant van Supermove biedt u de mogelijkheid zelf te bepalen wat u verhuizing gaat kosten. Betaal dus nooit meer voor uw verhuizing dan nodig is, en kies voor de optie “goedkoop particulier verhuizen”. Hier vindt u de pagina met uitleg over de budgetvariant. 

Interesse in particulier verhuizen?

Wilt u meer weten over verhuisbedrijf Supermove of over het de- en monteren van meubelstukken? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen via 071-5 414 414. U kunt vragen ook naar ons mailen (info@supermove.nl) of maak gebruik van ons online contactformulier.

Particuliere verhuizing | Woning verhuizen | Huis verhuizen | Inboedel verhuizen | Persoon verhuizen | Eengezinswoning verhuizen |2 onder 1 kap verhuizen | Appartement verhuizen | Particulier verhuisbedrijf |