93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Piano vleugel verhuizen

Particulier verhuizen
Budgettarief
Montagemeubels
Inpak service
Handyman
Piano verhuizen
Zaterdag verhuizen
Home-service
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 28 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Piano of vleugel verhuizen? Verkroost heeft de ervaring!

Het verhuizen van uw piano of vleugel is iets dat om veel aandacht vraagt. Het is vaak zo dat een piano of vleugel één van de kostbaarste stukken zijn van uw inboedel. Naast de financiële waarde heeft u vaak ook emotionele waarde bij een piano of vleugel. Het verhuizen van een piano of vleugel is dan ook iets wat u niet zomaar zelf doet. Na het verhuizen van uw piano of vleugel is het belangrijk dat u het instrument opnieuw laat stemmen. Tijdens de verhuizing is het namelijk goed mogelijk dat de piano of vleugel vals wordt. Het stemmen van het instrument is dan ook zeer aan te raden.

Piano of vleugel verhuizen naar etage

Verhuizen van een piano of vleugel naar een etage is bij Supermove zeker mogelijk. Supermove beschikt namelijk over een speciale verhuislift om uw piano of vleugel te verhuizen naar een etage.

Kwaliteit Piano of vleugel verhuizen

Het verhuizen van een piano of vleugel is voor Supermove Verkroost dagelijks werk. Per jaar verhuist Supermove meer dan tweehonderd piano’s of vleugels door heel Nederland. Supermove heeft de juiste combinatie tussen materiaal en verhuiservaring zodat u er zeker van kan zijn dat uw piano of vleugel goed word verhuist.

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Verhuisverzekering

Iedere piano of vleugel verhuizing wordt verzekerd door Supermove tot een maximum bedrag van € 100.000. Als u kiest om uw piano of vleugel te laten verhuizen door Supermove kiest u voor zekerheid.

Piano en vleugel verhuizingen sinds 1900

Supermove is trots op de historie van het bedrijf, de vader van de vader van de vader van directeur Bas Verkroost verhuisde al dagelijks piano’s. Het verhuizen van piano’s en vleugels  wordt al sinds 1900 perfect uitgevoerd, er mag dus gerust gesproken worden van ervaring.

Interesse in het uitvoeren van uw piano verhuizing?

Wilt u meer weten over verhuisbedrijf Supermove of over het verhuizen van uw piano of vleugel? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen via 071-5 414 414. U kunt vragen ook naar ons mailen (info@supermove.nl) of maak gebruik van ons online contactformulier.