93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Projectverhuizing

Zakelijke verhuizen
Kantoorverhuizing
Bedrijfsverhuizing
Projectverhuizing
Schoolverhuizing
Zorgverhuizing
Facilitaire diensten
Cable management
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 28 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Projectverhuizing? Verkroost verhuizing is de partner

Bij een projectverhuizing komt veel kijken. Ieder project is anders en vergt veel aandacht, vakkennis en  voorbereiding. Supermove is gespecialiseerd in projectverhuizingen en weet uit ervaring precies een projectverhuizing het beste aan te pakken en uit te voeren.

Proces projectverhuizing | Zakelijke verhuizing

1)Allereerst komt de taxateur van Supermove bij u langs om de gehele verhuizing te inventariseren, aan de hand van dat bezoek ontvangt het bedrijf vrijblijvend een prijsaanbieding.

2)Op het moment dat het bedrijf akkoord gaat met de aanbieding gaat het voorbereidingstraject ingang. Dit begint met het bevestigen van de afspraken in de aanbieding. Er wordt een projectmanager aangesteld die het contact is naar het bedrijf toe als naar de verhuizers toe tijdens de verhuizing.

3) De projectmanager gaat in overleg met het bedrijf bijvoorbeeld een stickerplan ontwikkelen of andere voorbereidingstaken. Daarnaast zal de projectmanager samen met het bedrijf een strakke verhuisplanning opstellen

4) Materialen worden geleverd om alle goederen in te pakken. Supermove maakt gebruik van het beste verhuismateriaal.

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

5) Eventueel is er een dag voorzorg om alle lastige goederen alvast goed in te pakken of om de inventaris zo neer te zetten dat het verhuis klaar is

6) De verhuizing vindt plaatst. Het is zeer afhankelijk wat voor projectverhuizing het is om een indicatie te geven betreffende de duur van de verhuizing en de manier van uitvoering.

7) Een dag nazorg denk hierbij aan het uitpakken van goederen of het ophangen van whiteboards.

8) Evaluatie met de projectmanager of alles na wens is verlopen.

In het geval van een projectverhuizing adviseert Supermove u niet alleen met de verhuizing maar ook met de zaken daaromheen.

Projectverhuizingen sinds 1900

Supermove is trots op de historie van het bedrijf, de vader van de vader van de vader van directeur Bas Verkroost was al een topper op het gebied van projectverhuizingen. Het verhuizen van  het inventaris van een bedrijf wordt al sinds 1900 gedaan, er mag dus gerust gesproken worden van ervaring.

Interesse in projectverhuizing?

Supermove zorgt voor een projectverhuizing die op rolletjes loopt. Duidelijke afspraken, een goede voorbereiding en een stukje extra service zorgen ervoor dat uw bedrijfscontinuïteit zo kort mogelijk onderbroken wordt. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 071 – 5 414 414, via e-mail (info@supermove.nl) of u kunt ons contactformulier invullen. Wij zorgen dat u zo spoedig mogelijk te woord wordt gestaan door onze professionele medewerkers.