93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Schoolverhuizing

Zakelijke verhuizen
Kantoorverhuizing
Bedrijfsverhuizing
Projectverhuizing
Schoolverhuizing
Zorgverhuizing
Facilitaire diensten
Cable management
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 28 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Schoolverhuizing? Verkroost Verhuizingen weet precies hoe dit perfect te doen

Het verhuizen van een school is altijd een type verhuizing dat om veel voorbereiding en vakmanschap vaagt. Een basisschool, middelbare school, hogeschool of een universiteit iedere school wordt super verhuist door het verhuisbedrijf Supermove Verkroost verhuizingen.

Tijdens een schoolverhuizing moet er altijd in overleg met de school rekening gehouden worden met de planning omtrent de leerlingen. Hoe minder de leerlingen worden gestoord tijdens de lessen hoe beter en dat weet Supermove maar al te goed. Daarom adviseert Supermove altijd een verhuisplanning dat buiten de lesuren valt van de leerlingen. Denk hierbij aan het weekend, vakantie of in de avond. 

Kwaliteit schoolverhuizingen

Verhuisbedrijf Supermove is in staat uw school perfect te verhuizen. Het gehele verhuisteam van Supermove is gediplomeerd en werkt met hoge kwaliteit verhuismaterialen. Supermove is Erkend verhuizer waardoor u bent  gegarandeerd van kwaliteit. Kiezen voor Supermove is dus kiezen voor zekerheid en kwaliteit. 

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Iedere schoolverhuizing krijgt bij Supermove een projectleider die het aanspreekpunt vormt tussen Supermove en de desbetreffende school. Voorbereiding is in het geval van eenschoolverhuizing zeker het halve werk. De projectleider zal er dan ook alles aan doen om ervoor te zorgen dat de voorbereiding perfect verloopt. Denk bij voorbereiding aan het maken van een sticker-plan of het maken van een draaiboek. 

Schoolverhuizingen sinds 1900

Supermove is trots op de historie van het bedrijf, de vader van de vader van de vader van directeur Bas Verkroost verhuisde al scholen. Het verhuizen van  het inventaris van een school wordt al sinds 1900 gedaan, er mag dus gerust gesproken worden van ervaring.

Interesse in schoolverhuizingen?

Supermove zorgt voor een schoolverhuizing die op rolletjes loopt. Duidelijke afspraken, een goede voorbereiding en een stukje extra service zorgen ervoor dat uw bedrijfscontinuïteit zo kort mogelijk onderbroken wordt. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen via 071 – 5 414 414, via e-mail (info@supermove.nl) of u kunt ons contactformulier invullen. Wij zorgen dat u zo spoedig mogelijk te woord wordt gestaan door onze professionele medewerkers.