93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Student verhuizer

Goedkoop verhuizen
Zelf verhuizen
Student verhuizer
Verhuislift huren
Grote stukken verhuizen
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 28 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Student verhuizer, wat maakt Verkroost verhuizingen beter?

Binnenkort is het zover u gaat verhuizen, en bent opzoek naar een goedkope optie om te verhuizen maar u wilt niet direct de kwaliteit van een student verhuizer. Supermove is ervan overtuigd dat zij u de beste verhuisoptie kunnen aanbieden die net zo goedkoop is als een student verhuizer maar toch de kwaliteit biedt  van een Erkend verhuisbedrijf.

Student verhuizer vs Supermove verhuizer

Verhuizen is een praktisch vak, en niet een theoretisch vak waar bijvoorbeeld de (verhuis)studenten voor studeren. Het verschil tussen de medewerkers van Supermove en de studenten van studenten verhuisbedrijven is dan ook zeer groot. Ervaring en vakkennis zijn noodzakelijk om goede kwaliteit te bieden tijdens een verhuizing. Het verpakken en verhuizen van een piano, hoekbank of schilderij vergt veel aandacht. Er is niet voor niks in Nederland een verhuiscollege en brancheorganisatie. Daarnaast is de prijs niet anders.

Reserveer direct uw
budget verhuizing!

Budgetverhuizing reserveren

Budgettarief Supermove goedkoper dan student verhuisservice

Supermove Verkroost verhuizingen biedt met het budgettarief u een dienst aan die gelijkwaardig is aan het tarief van een studenten verhuisbedrijf. Echter is Supermove Erkend verhuizer, waardoor de kwaliteit van de dienst vele malen hoger is. Alle verhuizers van Supermove zijn gediplomeerd en verhuizen dagelijks. Naast de kwaliteit kiest u ook voor zekerheid, iedere verhuizing wordt verzekerd. Supermove werkt met de beste verhuismaterialen, om alles goed te verpakken.

Het voordeel van het budgettarief is dat de gehele verhuizing op basis van een uurtarief wordt uitgevoerd. U betaalt dus nooit meer dan dat er daadwerkelijk is ingezet.  U heeft ook de mogelijkheid om met vrienden of familie mee te helpen tijdens de verhuizing, dit scheelt weer in kosten. U bepaalt ook zelf wat voor type vrachtwagen u inhuurt en hoeveel verhuizers daarbij.

Intresse in het budgettarief?

Enthousiast geworden over het budgettarief van Supermove? Of wilt u graag nog meer informatie dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via de telefoon 071-5 414 414, via ons e-mail adres info@supermove.nl of direct via onze contactpagina.