93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Verhuizen naar België

Verhuizen naar Nederland
Verhuizen Frankrijk
Verhuizen België
Verhuizen Duitsland
Verhuizen Oostenrijk
Verhuizen Zwitserland
Verhuizen Engeland
Verhuizen Scandinavie
Verhuizen Spanje
Verhuizen Italie
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 28 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Verhuizen naar Belgie? Verkroost verhuizingen is de partner

Uw inboedel verhuizen naar België? Naar Antwerpen, Brussel, Gent of Luik verhuizen? Supermove is het internationale verhuisbedrijf dat dagelijks verhuizing naar België uitvoert. Een verhuizing naar België vergt meer voorbereiding en aandacht dan een verhuizing binnen Nederland. Supermove is gespecialiseerd in het verhuizen naar België, en weet dus als geen ander hoe het beste uw inboedel te verhuizen.

Het land van manneke pis, wafels en bonbons grenst direct aan Nederland, dit betekend dat alle verhuizing over de weg worden uitgevoerd. Supermove maakt gebruik van een Europees netwerk om ervoor te zorgen dat de prijs kwaliteit verhouding altijd optimaal is. Dit betekent voor u in het geval dat uw gaat verhuizen naar België dat Supermove altijd de verhuizing zo zal inplannen dat er niet onnodig kosten worden gemaakt.  Het verhuizen van uw inboedel naar België wordt normaal gesproken in 2 dagen uitgevoerd. de eerste dag zal de inboedel worden geladen in Nederland in de vrachtwagen. de tweede dag zal de vrachtwagen naar België rijden om daar de inboedel te lossen bij het los-adres.

Verhuizen naar België: kwaliteit Supermove

Supermove Verkroost verhuizingen is een Erkend verhuisbedrijf. Dit zorgt ervoor dat u bent verzekerd van  professionaliteit en kwaliteit. Uw inboedel wordt zorgvuldig verpakt voor de verhuizing naar België. Supermove heeft de beste internationale

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

verhuizers die gebruik maken van de beste verpakkingsmaterialen.  Door de combinatie van ervaring en kennis weet Supermove uw een zorgeloos gevoel te geven tijdens de verhuizing naar het buitenland.

Supermove verhuist uw inboedel graag naar de volgende Belgische plaatsen:

Antwerpen, Gent, Charleroi, Luik, Brussel, Schaarbeek, Brugge, Anderlecht, Namen, Leuven, Bergen, Sint-Jans-molenbeek, Aalst, Elsene, Mechelen, Ukkel, La Louviere, Hasselt, Kortrijk, Sint-Niklaas en Oostende

Verhuizen naar België sinds 1900

Supermove is trots op de historie van het bedrijf, de vader van de vader van de vader van directeur Bas Verkroost verhuisde al naar België. Het verhuizen van inboedels naar België wordt al sinds 1900 gedaan, er mag dus gerust gesproken worden van ervaring.

Interesse in het verhuizen naar België?

Enthousiast geworden over het verhuizen naar België met Supermove? Of wilt u graag nog meer informatie dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via de telefoon 071-5 414 414, via ons e-mail adres info@supermove.nl of direct via onze contactpagina.