93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Verhuizen naar buitenland

Verhuizen binnen Europa
Verhuizen buiten Europa
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 28 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Verhuizen naar het buitenland? Verkroost is de internationale verhuizer

Uw inboedel verhuizen naar het buitenland vergt veel voorbereiding, kennis, ervaring en aandacht. Supermove is gespecialiseerd in het verhuizen naar het buitenland. Ieder land vraagt een andere informatiestroom een een andere aanpak, Supermove heeft door de jaren lange ervaring met verhuizen naar het buitenland voor ieder land de juiste kennis en aanpak.

Een volledige inboedel of alleen een aantal grote stukken Supermove is het bedrijf dat de perfecte buitenland verhuizing aanbiedt.

Kwaliteit verhuizen naar het buitenland

Supermove Verkroost verhuizingen is een Erkend verhuisbedrijf. Dit verzekert u van professionaliteit en kwaliteit. Uw inboedel wordt zorgvuldig verpakt voor de verhuizing naar het buitenland. In het geval dat de verhuizing per boot wordt verhuist zal de gehele inboedel grondig worden verpakt, denk hierbij aan het inpakken van stoelen, banken kasten en dozen. Er wordt gebruikt gemaakt van karton, hout en plastic. Als de verhuizing over de weggaat wordt er meer gebruik gemaakt van verhuisdekens. Supermove heeft de beste internationale verhuizers die gebruik maken van de beste verpakkingsmaterialen.

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Internationaal verhuisnetwerk

Supermove werkt samen met de beste internationale verhuizers van Europa. Door een jaren lang netwerk van internationale verhuisbedrijven uit allerlei landen weet Supermove de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Door dit netwerk is een verhuizing van Nederland naar Duitsland van de zelfde kwaliteit als een verhuizing van Nederland naar Nigeria. Supermove is binnen Europa gespecialiseerd in: 

Belgie, FrankrijkDuitslandOostenrijkZwitserlandEngelandScandinavie,

 Spanje en Italie.

Internationaal verhuizen sinds 1900

Supermove is trots op de historie van het bedrijf, de vader van de vader van de vader van directeur Bas Verkroost verhuisde al naar het buitenland. Het verhuizen van inboedels naar het buitenland wordt al sinds 1900 gedaan, er mag dus gerust gesproken worden van ervaring.

Interesse in het verhuizen naar het buitenland?

Enthousiast geworden over het verhuizen naar het buitenland met Supermove? Of wilt u graag nog meer informatie dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via de telefoon 071-5 414 414, via ons e-mail adres info@supermove.nl of direct via onze contactpagina.