93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Verhuizen naar Nederland

Verhuizen naar Nederland
Verhuizen Frankrijk
Verhuizen België
Verhuizen Duitsland
Verhuizen Oostenrijk
Verhuizen Zwitserland
Verhuizen Engeland
Verhuizen Scandinavie
Verhuizen Spanje
Verhuizen Italie
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 28 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Verhuizen naar Nederland? Verkroost heeft hier ervaring in

Uw inboedel verhuizen naar Nederland. Van België, Frankrijk, Griekenland of Amerika Supermove Verkroost verhuizingen is het internationale verhuisbedrijf dat gespecialiseerd is in het verhuizen van uw inboedel van het buitenland naar Nederland.  Het verhuizen van het buitenland naar Nederland is een proces dat veel voorbereiding en aandacht vereist.

De juiste stappen moeten worden gezet om de gehele internationale verhuizing perfect uit te voeren. Door de jaren lange ervaring weet Supermove als geen ander hoe dit gehele traject goed uit te voeren.  Alleen grote stukken of de gehele inboedel Supermove is het bedrijf dat de perfecte verhuizing naar Nederland aanbiedt.

Kwaliteit Supermove: verhuizen naar Nederland

Supermove Verkroost verhuizingen is een Erkend verhuisbedrijf. Dit zorgt ervoor dat u bent verzekerd van  professionaliteit en kwaliteit. Uw inboedel wordt zorgvuldig verpakt voor de verhuizing naar Nederland.

In het geval dat de verhuizing per boot zal worden vervoerd dan zal de gehele inboedel grondig worden verpakt, denk hierbij aan het inpakken van stoelen, banken kasten en dozen. Er wordt in dat geval dan gebruik gemaakt van karton, hout en plastic. Als de verhuizing over de weg gaat wordt er  gebruik gemaakt van verhuisdekens. Supermove heeft de beste internationale verhuizers die gebruik maken van de beste verpakkingsmaterialen.

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Internationaal verhuisnetwerk

Supermove werkt samen met de beste internationale verhuizers binnen Europa en buiten Europa. Door een jaren lang netwerk van internationale verhuisbedrijven uit allerlei landen weet Supermove de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden. Door dit netwerk is een verhuizing van Nederland naar Duitsland van de zelfde kwaliteit als een verhuizing van Nederland naar Nigeria. Supermove is binnen Europa gespecialiseerd in: België, FrankrijkDuitslandOostenrijkZwitserlandEngelandScandinavieSpanje en Italie.

Verhuizen naar Nederland sinds 1900

Supermove is trots op de historie van het bedrijf, de vader van de vader van de vader van directeur Bas Verkroost verhuisde al naar het buitenland. Het verhuizen van inboedels naar Nederland wordt al sinds 1900 gedaan, er mag dus gerust gesproken worden van ervaring.

Interesse in het verhuizen naar Nederland?

Enthousiast geworden over het verhuizen naar Nederland met Supermove? Of wilt u graag nog meer informatie dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via de telefoon 071-5 414 414, via ons e-mail adres info@supermove.nl of direct via onze contactpagina.