93% beveelt Supermove aan!
ParticulierZakelijkOpslagBudgetInternationaalVacatures

Zaterdag verhuizen

Particulier verhuizen
Budgettarief
Montagemeubels
Inpak service
Handyman
Piano verhuizen
Zaterdag verhuizen
Home-service
Gratis offerte

Erkende verhuizer
Professioneel team
Ervaring sinds 1900
Verzekerde inboedel
 8,2 van 28 reviews

Offerte aanvragen
Jaarlijkse tevreden
Klanten waaronder:
Vragen?
Heeft u vragen, of wilt u
Liever persoonlijk contact?

Op zaterdag verhuizen? Ook dit doet Verkroost verhuizingen

U bent doordeweeks druk aan het werk en wilt daarom op zaterdag verhuizen. Werk kan een van de tientallen redenen zijn om ervoor te kiezen om op zaterdag te verhuizen. Bij veel andere verhuisbedrijven is dit geen mogelijkheid maar bij Supermove wel. Flexibiliteit is een zeer belangrijke kernwaarde van Supermove, als de klant de voorkeur heeft voor zaterdag dan verhuist Supermove op een zaterdag. Meedenken en aan de verwachting van de klant voldoen is de hoofdtaak van Supermove, dus of het nu een kleine verhuizing is of een grote verhuizing die de hele dag duurt dit is beide geen probleem.

Voorwaarden zaterdag verhuizen

Als u de keuze maakt om op zaterdag te verhuizen dan moet u wel rekening houden met een tariefsverhoging van 40 procent. Iedere verhuizer die bij Supermove werkzaam is werkt volgens het CAO-transport en logistiek hierin staat de eis dat werknemers op zaterdag 50 procent meer loon verdienen. Nu is het zo dat verhuismaterialen en verhuiswagens doordeweeks net zo duur zijn als op een zaterdag en daarom is de tariefsverhoging ook geen 50 procent maar 40 procent. Het voordeel van verhuizen op een zaterdag is daar in tegen dat u doordeweeks geen dagen vrij hoeft te nemen.

Weten wat uw verhuizing kost?
Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Budgettarief zaterdag verhuizing

Supermove verhuist zaterdag op verschillende manieren. Dit kan zijn voor een vast offertetarief of dit kan zijn voor het budgettarrief. Als u kiest voor het budgettarief heeft u de mogelijkheid veel geld te besparen en zelf te bepalen wat  het uiteindelijke totaal bedrag wordt. Wees dus bewust hoe u uw verhuizing wilt laten uitvoeren.

Flexibel sinds 1900

Supermove is trots op de historie van het bedrijf, de vader van de vader van de vader van directeur Bas Verkroost vond flexibiliteit al zeer belangrijk. Het meedenken met de klant  wordt al sinds 1900 gedaan, er mag dus gerust gesproken worden van ervaring.

Intresse om op zaterdag te gaan verhuizen?

Wilt u meer weten over verhuisbedrijf Supermove of over het verhuizen op zaterdag? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bellen via 071-5 414 414. U kunt vragen ook naar ons mailen (info@supermove.nl) of maak gebruik van ons online contactformulier.